Hints Puzzel 2

#3 

Zo.. Nu je de start heb gevonden heb je vast ook naast de letters van start ook wel 2 pijltjes gezien, nog niet gezien? Trek dan nog eens het schuifje helemaal uit!  

Waar brengen deze 2 pijltjes je naartoe..?? Naar heel veel andere pijltjes! Volg de route waar kom je dan uit?? Als je het goed hebt gedaan kom je uit aan de onderkant van de Puzzel Kubus, hier zie je 5 ‘stokjes’ zitten. Probeer hier eens een beetje mee te rommelen misschien lukt het jou om het je om deze puzzel op te lossen.  

Is het je niet gelukt dan help ik je heel graag verder bij de volgende #! 


#4 

De bedoeling is dat deze ‘stokjes’ er uit kunnen. Is dit jou niet gelukt met een beetje rommelen? Let goed op ik ga je vertellen hoe je het voor elkaar kan krijgen!  

Als je goed kijkt zijn deze 5 stokjes ook in een vorm van een punt van een pijl maar... deze punt staat de andere kant op als de pijltjes die je moest volgen om hier bij de stokjes uit te komen!... zou je de pijl om kunnen draaien naar de goeie richting?  

Wees niet bang om het kapot te maken, natuurlijk moet je wel voorzichtig zijn!! Maar het kan wel iets hebben probeer een voor een de ‘stokjes’ een beetje te wiebelen dat ze recht staan zo kan je weer verder draaien. Een voor een om de pijl punt de andere kant op te laten zetten!  

Gelukt!? Goed bezig! Wat is er nou gebeurd?? Wat kan je nu?? Kom je er niet uit? Check de volgende #! 


#5 

Nog niet door wat je nou eigenlijk hebt opgelost? Als je de 5 stokjes hebt omgedraaid staat de punt pijl de andere kant op, nu zijn deze stokjes als het waren losgedraaid! Ze kunnen er nu uit, ze vallen er niet uit je moet ze wel een beetje wiebelend zelf er een voor een uit halen.  

Wat heb je nu gevonden? Wat kan je nu met deze stokjes die je eruit heb gehaald!? Hulp nodig?? Ga naar de volgende # 


#6 

Je hebt nu 5 losse stokjes... (raak ze niet kwijt! Anders kan je de Puzzel Kubus van Escaperoom The Cube niet meer terug in elkaar zetten voor hergebruik) 

Wat zijn deze stokjes eigenlijk?? Bestudeer ze eens... wat zie je er aan?? 

  • Gaatjes!  

Top goed bezig! Wat zouden ze betekenen?  

De stokjes zijn sleutels, 5 sleutels die je weer terug in de Puzzel Kubus kan steken!  

Ergens anders waar ze natuurlijk uit kwamen maar waar?? Je leest het verder in de volgende # 


#7 

Je hebt nu 5 sleutels … met 5 verschillende cijfers er op, dit zijn de combinaties die je moet vinden als in;  sleutel met 1 stip moet in een vakje met 1 kijk eens goed rond om heel de Puzzel Kubus en je zal deze kleine langwerpige vierkantjes vinden met ook een stip. 

In de volgende # vertel ik je precies waar ze zitten. 


#8  

Nr. 1 zit naast de 4 schuifjes van start. 

Nr. 2 zit aan de onderkant waar je de sleutels vandaan hebt gehaald. 

Nr. 3 zit (als je de tandwieltjes weer voor je houd) aan de linker zijde. 

Nr. 4 zit aan de voorkant onder de tandwieltjes. 

Nr. 5 zit aan de bovenkant!  

En nu heb je alle sleutels gebruikt... wat is er gebeurd?? Ik vertel het je in de volgende #