Hints Puzzel 4

#13 

Nu je de tandwielen in de goede volgorde hebt gezet, kun je een stokje uit de Puzzel Kubus zelf trekken, LET GOED OP dat de tekens goed recht staan in de goede volgorde!  Als je dit hebt gedaan is er weer wat veranderd ga opzoek wat er veranderd is! En als je nog wat meer hulp nodig hebt leg ik je dit uit in de volgende #!


#14 

De 2 tandwielen aan de zijkanten kunnen nu bewegen! Aan de linker kant zie je cijfers en aan de rechterkant zie je letters! Maar er is nog iets gebeurd met de Puzzel Kubus!! Weet jij al wat?? Waar zou je de cijfers en letters kunnen ZIEN die je nodig hebt voor de 2 tandwielen? Ik vertel het je in de volgende #. 


#15 

Heb je het al GEZIEN!? Ergens aan de voorkant van de Puzzel Kubus?! JAA inderdaad! Het oog!! Als je de Puzzel Kubus heen en weer schudt zie je dat er een klein bordje met tekst achter het oog zit! Kijk goed naar het oog en schrijf op wat je ziet. Dit kan je met de tandwielen gaan vertalen!  


#16  

Heb je het al gezien?  Er staat:  ........ ........ ........ ........

En als je dit vertaald met de tandwielen krijg je 4 woorden! Meer ga ik niet zeggen deze 4 woorden is jouw laatste puzzel krijg je de 4 woorden echt niet ontcijfert … app dan naar: 06-41781378 dan geven we je via Whatsapp het goede antwoord!